Expres

Ce va fi în locul stadionului din Predeal

Ce va fi în locul stadionului din Predeal

Aflat într-o stare avansată de degradare, stadionul din centrul orașului Predeal a fost demolat. Acolo juca, odată, echipa de fotbal OJT Predeal, în Campionatul Județean.

Compania Națională de Investiții (CNI) va construi, în locul stadionului, o nouă bază sportivă. Costurile sunt de peste 2 milioane de euro.

Ce va fi în locul stadionului din Predeal

Așa cum a informat Gazeta Sporturilor, în cadrul complexului va fi un teren de fotbal cu dimensiunile de 75,5 x 117 m, cu gazon sintetic. Acesta poate fi transformat în două terenuri de minifotbal.

De asemenea, va fi un teren destinat pentru handbal, baschet, volei ori tenis. Suprafața de joc va fi din tartan.

Printre altele, conform proiectului, va fi amenajată o tribună cu o capacitate de 500 de locuri. Vor exista și locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilități.

Ce va fi în locul stadionului din Predeal | MyTex.ro
Ce va fi în locul stadionului din Predeal 4

Termenul de finalizare va fi de 8-12 luni de la începerea lucrărilor.

Tot la Predeal, sunt discuții pentru construcția unui complex destinat sporturilor de iarnă. Acesta ar urma să fie amplasat în zona Cioplea – Susai. Detalii, AICI


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button