Expres

Proiect – complex sportiv gigant în Predeal

Proiect – complex sportiv gigant la Predeal

Ioan Codleanu ne-a informat despre această inițiativă. 26,4 hectare din terenul ce-i aparține vor intra în această bază, destinată atât sporturilor de vară, cât mai ales de iarnă.

„Am întregul sprijin al primarului Sorin Ciobanu. Și Primăria Predeal se implică în realizarea acestui proiect. Complexul sportiv va fi amplasat în zona Cioplea – drumul către Cabana Susai, pe partea opusă a trambulinelor aflate într-o stare degradantă. Vor fi pârtii de schi fond, biatlon, schi alpin. Va fi și o pârtie olimpică de sanie, dar și un parc-aventura. Vrem să construim și o trambulină pentru sărituri cu schiurile”, ne-a declarat Ioan Codleanu.

El ne-a transmis că „se lucrează la acest proiect. Chiar, în acest sens, am luat legătura și cu un expert în domeniul fondului forestier”.

„Trebuie să facem ceva și pentru sportul, pentru schiul predelean. Aici a fost pepiniera schiului românesc. La Predeal s-au disputat primele concursuri de schi din România, în 1890. Primii campioni au fost predeleni, frații Zăpadă și Ion Munteanu”, ne-a mai spus Ioan Codleanu.

Optimist, Ioan Codleanu crede că proiectul va fi finalizat în aproximativ 3 ani.

Venerabilul fost schior ne-a informat și că au început lucrările pentru repararea stadionului din Predeal, acolo unde Florică Lepădatu a devenit campion la atletism.

Proiect – complex sportiv gigant la Predeal


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Tot la Predeal, sunt discuții pentru construcția unui complex destinat sporturilor de iarnă. Acesta ar urma să fie amplasat în zona Cioplea – Susai. Detalii, AICI […]

Back to top button