Expres

Ce spune Lucian Pătrașcu în cazul apartamentului din „buricul târgului” vândut de RIAL cu 723 de lei (Brașov)

Informația potrivit căreia un apartament din fondul locativ al municipalității Brașov a fost vândut cu 723 de lei a stârnit reacții negative la adresa primarului Allen Coliban.

Amintim, dezvăluirea a fost făcută de consilierul local al PNL, Ciprian Chiricheş. Acesta a susţinut că ar fi vorba despre „o faptă penală” şi a cerut primarului demiterea imediată a conducerii RIAL. Apartamentul vândut cu echivalentul a doar 150 de euro se află pe str. Dobrogeanu Gherea, zonă centrală a Brașovului.

„Pentru primarul USR al Brașovului, o toaletă este de 476 de ori mai valoroasă decât un apartament! Primarul Allen Coliban a demonstrat, încă o dată, priceperea și grija sa deosebite în administrarea fondurilor publice! Astfel, Primăria Brașov și RIAL SRL, unde primarul Coliban și-a pus oamenii de încredere, au realizat o «tranzacție» fără precedent, reușind fabuloasa «performanță» de a înstrăina un imobil, situat pe Dobrogeanu Gherea, pentru suma de 150 euro!
Ați citit bine, nu este nici o greșeală : Nu este vorba de 1500 , nici de 15.000 sau 150.000 de euro, ci de o sută – și – cinzeci -de – euro. Atât valorează, în opinia primarului și a oamenilor săi, acel imobil. La care se adaugă 5000 de lei cheltuieli de judecată, pe care Primăria – deci brașovenii înșiși – trebuie să le achite, căci imobilul a fost dobândit la capătul unui proces, în care RIAL nu s-a obosit să actualizeze valoarea de inventar a imobilului: 723 de lei, adică 150 de euro, sumă rotunjită. Toate acestea în timp ce domnul primar Coliban a ales să investească, înțelept, în cele mai rafinate toalete, de aproximativ 70.000 euro fiecare. Ne întrebăm cu uimire cum s-a ajuns la aceste «investiții remarcabile» și la acest mod de acțiune, ce are în vedere propriile interese și ignorarea nevoilor reale ale orașului.
Avem încă o dovadă a iresponsabilității în gestionarea banilor publici și considerăm aceste acțiuni adevărate insulte la adresa brașovenilor”,
a scris Ciprian Chiricheș, pe Facebook.

Și Lucian Pătrașcu – președintele Organizației Municipale PSD Brașov a reacționat, acuzându-l pe primarul Brașovului de „incompetență și ticăloșie”.

„Inadmisibil! Un apartament din fondul locativ al municipalității brașovene aflat într-o zonă ultracentrală este cumpărat cu suma de 723 de lei, mult sub prețul pieței. USR-istul Allen Coliban nu a înțeles nici la 3 ani după ce a fost ales primar că are datoria de a administra Brașovul, în beneficiul tuturor locuitorilor săi.
Aceasta este o dovadă clară de incompetență și de iresponsabilitate din partea Primarului Allen Coliban!
În schimb USR-istul Coliban este un maestru al prejudiciului, de la preluarea mandatului vorbim de sume exorbitante de peste 4 milioane de lei, constatate de Camera de Conturi, prejudicii aduse brașovenilor din cauza incompetenței și ticăloșiei pe care o arată zilnic!”
, a scris și Lucian Pătrașcu – președintele Organizației Municipale PSD Brașov.

Vezi și: Apartament al municipalității Brașov, vândut cu nici 800 de lei / Ce spune senatorul Marius Dunca


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
zorba
11 luni în urmă

De neinteles! Nu trebuia sa exista un pret de pornire,stabilit pe indicatori de zona,suprafata,tipul constructiei?
Asta da,ticalosie!

Gigi Duru
Răspunde la  zorba
11 luni în urmă

Știu cazuri de apartamente de genul date în chirie aproape de prăbușire.tot ce au investit chiriașii in aducerea la stadiu locuibil nu ar trebui sa se scadă din preț în momentul în care aceștia după 10-15 ani vor sa cumpere??injecții… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
11 luni în urmă

NU MAI BĂGAȚI ÎN SEAMĂ TOȚI PRĂPĂDIȚII VENIȚI DIN FUNDUL MOLDOVEI.

Ei au arătat ce pot, vezi scripcă, niță… Ajunge.

Și, brașoveni, nu mai votați vinituri.

Tot eu
11 luni în urmă

Aflați cine a cumpărat, cu cine e pe felie și în ce mod . Va fi totul clar,nimeni nu face o asemenea ” greșeală ” .

Gigi Duru
11 luni în urmă

Ce prosti sunteți, apartamente de la RIAL se vând la preturi de genul de ani de zile, inca de pe vremea trubadurului. Întrebați-l pe Vele.dar de unde sa îl știe moldovenii cocliți veniți să facă politică pe la Brașov.intrebati-l pe… Citeşte mai mult »

Back to top button