Expres

Ce mesaj a postat noul câștigător Chefi la cuțite

Ce mesaj a postat…

Janni Alexandridis a ieșit învingătorul sezonului cu numărul 12 al emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Tânărul de 23 de ani a făcut parte din echipa chef-ului Florin Dumitrescu.

„CHEFI LA CUȚITE SEZON 12 a fost cea mai frumoasă și în același timp cea mai grea experiență din viața mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumesc️. Voi face totul pentru a te face și mai mândru”, este postarea făcută de Janni Alexandridis pe pagina lui de Instagram.

El a câștigat marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, după ce s-a luptat în finală cu Valentin Timofte (din echipa lui Sorin Bontea) și Ioana Dehelean (tot din echipa lui Florin Dumitrescu).

„La vârsta de 16 ani am făcut 3 ani de cursuri în gastronomie, iar înainte am mai lucrat în bucătărie. Am curățat ceapă, am făcut sosuri. (…) Am lucrat în Germania, în Elveția, Berlin. Am participat și la un show culinar. (…) Am gătit pentru 300 de persoane, am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că am reușit asta în viață”, a mărturisit Janni Alexandridis, recent, conform spynews.ro.

Jurații s-au declarat mândri de toți trei finaliștii și au dezvăluit că a fost o luptă foarte strânsă. În acest sezon, niciun concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu nu a ajuns în finală. De altfel, juratul a recunoscut că și-a ales o echipă cu care nu a reușit să rezoneze și că a fost cel mai greu sezon pentru el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button