Expres

Ce a spus Titi Aur despre carambolul de la Dârste

Ce a spus Titi Aur despre carambolul de la Dârste. Titi Aur a comentat accidentul în lanț care s-a petrecut, duminică dimineață, din cauza poleiului, pe un pod de la ieșirea din Brașov spre București, cu 17 mașini implicate, între care și o ambulanță ( detalii AICI ).
Expert în conducere defensivă, Titi Aur spune că șoferii implicați în accident nu erau genul de șoferi teribiliști, însă nu aveau anumite informații importante. 

Cei care conduceau acum cu siguranță nu erau niște începători sau niște teribiliști, în sensul de viteză excesivă, alcool, droguri. Erau cetățeni normali, șoferi normali, care circulau teoretic normal, dar care nu au știut niște lucruri. Primul lucru: pe pod apare poleiul mult mai repede, mult mai ușor. Când suntem în jurul temperaturii de zero grade, apare poleiul, mult mai ușor, mult mai repede decât pe asfaltul normal. Pentru că pământul are inerție termică mare și când vine frigul din aer nu reușește să înghețe apa de pe asfalt. Dar podul fiind mult mai subțire, și bate vântul și pe dedesubt, se răcește mult mai repede și la minus un grad, minus 2 grade apare poleiul, apare gheața neagră. Acest lucru se învață la cursul de conducere defensivă. Din păcate nu și la școala de șoferi”, a explicat expertul Titi Aur la Digi24. Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
JOHNNY
1 an în urmă

Daca nu se exprima Haur pe subiect, carambolul nu era validat.
Dar, a vorbit guru!
Un gurist

1 an în urmă

[…] Ce a spus Titi Aur despre carambolul de la Dârste […]

Back to top button