Expres

Ce a pățit o clientă într-un magazin Lidl

Ce a pățit o clientă într-un magazin Lidl

O femeie din Cluj a povestit pe pagina de Facebook experiența trăită la un magazin Lidl. Ea a descoperit că a fost taxată pentru o simplă pungă de ardei dulci cu 341 lei, o greșeală a casieriței pe care a sesizat-o întâmplător, doar când a ajuns acasă. Aceasta ar fi pus cu 18 bucăți în plus, față de produsul achiziționat de femeie, motiv pentru care o pungă cu ardei dulci a costat-o pe clujeancă peste 300 de lei.

Vreau să vă zic să aveți mare grijă la magazinul LIDL de la IRA. Azi am pățit, uitați câte punguțe cu ardei mi-o bătut pe casă, 19 bucăți, și eu am luat doar o singură bucată. Verificați bonul la ieșirea din magazin. Noi nu am făcut-o și ne-am mirat de ce am plătit atâta, că nu am cumpărat nu știu ce… Ajungând acasă m-am uitat pe bon și am găsit cauza… Mâine mergem să lămurim situația, aveți grijă oameni buni! După ce totul e enorm de scump, ne mai și fac de bani cu intenție sau fără”, a scris clienta Lidl pe Facebook, mesaj preluat de Știri din Cluj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Dar tu ești atat de fraieră sa nu te uiți cât plătesti? Sa îți fie lecție sa nu mai fi aeriană!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare