Expres

Ce a declarat acum Huidu după accidentul de la Timișul de Sus

Ce a declarat acum Huidu după accidentul de la Timișul de Sus.

S-a întâmplat pe 16 octombrie 2011, pe DN1, pe sensul de mers Predeal – Brașov. „Cârcotașul” a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism. În urma impactului, doi oameni au murit pe loc, iar al treilea la spital. Primele cuvinte ale lui Șerban Huidu în față polițiștilor, după ce și-a scos familia din mașina lovită au fost: „Îmi pare rău! Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat! Cum s-a întâmplat!”.

În februarie 2013, Curtea de Apel Brașov a dat decizia definitvă. L-a condamnat pe Huidu la patru ani de închisoare cu suspendare. De atunci nu a mai avut dreptul să conducă timp de șase ani, până în 2019.

Ce a declarat acum Huidu după accidentul de la Timișul de Sus

Întrebat de Denise Rifai, la Kanal D, dacă și-a mai dorit să conducă, Șerban Huidu a declarat: „Din august 2022 conduc. Adică de șase luni. Nu m-am grăbit să-mi iau permis de conducere. Aveam dreptul să conduc, dar după accident nu am condus deloc până când s-a dat decizia finală. Eu nu am condus, deși aveam dreptul să conduc. După ce a încetat perioada de grație care era de șase ani, deci în 2019, toate ziarele au scris că mi-am luat carnet. Nu mi-am luat carnet. Mi-am luat în anul 2022, în august. An învățat. Am dat sala. Sunt 11 ani de când am fost ultima oară la volan, așa că e complicat chiar și pentru mine, care am făcut milionul de kilometri cred. Dar într-în final am stat și m-am gândit că nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar. În caz de nevoie, că trebuie să merg undeva, că e în pericol cineva. Am șoferi, are cine să mă conducă. Nu sunt neapărat disperat după a merge cu mașina. Mai ales după ce am trecut prin ceea ce am trecut. Din când în când! Rar!”.

Ce a declarat acum Huidu după accidentul de la Timișul de Sus

Pentru sursa citată, Huidu a relatat că regretă toate cele petrecute: „Spunea cineva că ce cred oamenii despre tine e imaginea ta, care poate fi indusă de foarte mulți factori. Conștiința ta, în schimb, îți poate spune cine are dreptate și cine nu. După accident am aflat de la milioane de oameni ce s-a întâmplat la mine în mașină, deși nu erau acolo. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, nimeni nu-și dorește așa ceva. Nu e ceva care să faci cu bună știință. Mai ales când ai soția și copiii în mașină. A fost foarte rău, foarte urât, foarte rău pentru familia mea și pentru mine.

Ce a declarat acum Huidu după accidentul de la Timișul de Sus | MyTex.ro
Ce a declarat acum Huidu după accidentul de la Timișul de Sus 4

Dezumanizarea cu care am fost târât în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei, nu neapărat pentru mine. 9 din 10 oameni de pe stradă vor spune că e nebun Huidu. Dar eu știu cum s-au întâmplat lucrurile. Cel mai important e să faci pace cu tine. S-a întâmplat un accident de circulație groaznic. La tribunal eu nu a pledat nevinovat, ci vinovat. Așa a fost, vinovat din culpă. Nu am știut să adaptez mașina, ca să nu se întâmple ce s-a întâmplat. Lucrurile au luat-o razna după… Am prieteni exact câți trebuie. Se spune că prietenii nu intră pe degetele de la o mână”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

„Specialii” l-au făcut scăpat pe nenorocit. VEDEȚI DE CE AU INVENTAT PENSIILE SPECIALE? Să-i aibe la mână, să-i oblige să îi scape de pușcărie… ILICI iLIESCOVICI IAR A SCĂPAT DE PUȘCĂRIE. ACUM I-AU SCHIMBAT ÎNCADRAREA.

Back to top button