Expres

Cât va costa o noapte de cazare pe litoral, în noul apartament al lui Mihai Trăistariu. „Voi merge și pe lux anul acesta”

Cât va costa…

Mihai Trăistariu a cumpărat o nouă locuință la malul mării, pentru a o închiria. Turiștii vor avea de scos din buzunar 900 de lei pe noapte. Acest apartament a costat 90.000 de euro, iar mobilierul costă 15.000 de euro, după cum a spus spus cântărețul pentru Spynews.


„De 1 mai și de Paște am toate apartamentele închiriate deja, eu deja am închiriate și pentru vară sferturi. Prețurile au rămas la fel ca anul trecut. Din ianuarie mi-am cumpărat și un apartament de lux, am împrumutat bani din bancă, am început ratele. Ceea ce aveam erau apartamente de 3-4 stele, acum am unul de 5 stele, se mobilează, se lucrează la el, undeva de la 1 iunie va fi gata. Voi merge și pe lux anul acesta.


Am 6 apartamente obișnuite și unul de lux să vedem cum va funcționa, va fi 900 de lei pe noapte, are trei piscine, 10 magazine la parter, într-un bloc la buza mării, cu tot ce trebuie, sunt 1.000 de apartamente acolo, ai fitness, spa, tot ce vrei.
De Paște voi cânta la Predeal, iar pe 5 și 6 voi fi la Sinaia la niște resorturi. Apartamentul a costat 90.000 de euro și mai costă vreo 15.000 de euro să-l mobilez”
, a dezvăluit Trăistariu.


Mihai spune că este în căutarea unei cameriste noi, deoarece a demisionat cea veche. „În primul an am avut una, următorii doi am avut alta, iar acum iar a plecat. Au plecat pentru că sunt fete tinere și își caută de lucru, ea și-a găsit la un salon de înfrumusețare.
Mi-a zis că-i pare rău, deși ne înțelegeam bine, dar vrea ceva permanent, la mine e doar pe vară, trei luni. Nu le convine să stea acasă 9 luni, eu am deschis doar vara. Apartamentul de lux va fi deschis permanent, pe tot timpul anului”
, a mai zis el pentru sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare