Expres

Cât costă un cozonac sau o porție de sarmale făcute de chef Cătălin Scărlătescu

Cât costă un cozonac sau o porție de sarmale făcute de chef Cătălin Scărlătescu… Cozonacul și sarmalele nu lipsesc de pe mesele românilor, la sărbătorile de iarnă, iar cine nu are timp să le gătească apelează la restaurante și patiserii.

Cătălin Scărlătescu se numără printre bucătarii care pregătesc astfel de preparate pentru clienții săi. El are mult de muncă și după demisia de la „Chefi la cuțite”, emisiune difuzată de Antena 1. Celebrul bucătar are mai multe proiecte în mediul online, gătește și la diverse restaurante unde este invitat și pregătește preparate pentru masa de Crăciun, mâncăruri pe care doritorii le pot comanda la ei acasă.


Iată cât costă unele dintre cele mai dorite preparate în perioada Crăciunului. O porție de 27 de sarmale gătite de Cătălin Scărlătescu se vinde cu 137 de lei, în timp ce un cozonac costă 99 de lei. Există și pachete speciale pentru masa de Crăciun: un cozonac, 27 de sarmale și un kilogram de murături costă 236 de lei, iar un alt pachet cu 2 cozonaci, 27 de sarmale și 0,7 kg de friptură la tavă costă 409 lei, conform libertatea.ro.

Ce a spus despre procesul cu Antena 1


După ce a apărut în spațiul public informația că Antena 1 i-a dat în judecată pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pentru că nu mai vor să filmeze noul sezon al emisiunii, simțindu-se obosiți, cel din urmă a ieșit public și a spus că nu știe nimic despre proces. „Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vagă idee. Oficial, nu știu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanță, o să văd și eu ce pretenții au”, a spus chef Scărlătescu pentru Cancan.


„Eu nu pot să spun decât atât: noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre, împreună cu Mona Segall, bineînțeles. Eu le doresc din tot sufletul să le tripleze. Crede-mă pe cuvânt, eu nu am fost niciodată hater, eu îmi văd de viața mea. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”, a mai declarat Cătălin Scărlătescu, pentru sursa citată.
„Eu, mâine, pot să mă duc să mă apuc din nou de omlete, burgeri, eu chiar fac festivaluri pe stradă pentru mii de oameni”
, a adăugat el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button