Expres

Cât câștigă profesoara Carmen Iohannis

Cât câștigă profesoara Carmen Iohannis

Președintele Klaus Iohannis și-a publicat cea mai recentă declarație de avere din care reiese că a economisit într-un an, față de declarația anterioară, suma de 30.000 de lei. De asemenea, în declarație apar și veniturile soției președintelui, Carmen Iohannis, profesoară la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, scrie digi24.. 

Familia Iohannis deține trei apartamente și trei case în Sibiu precum și 200.000 de lei în cont. Președintele nu are pe numele său niciun teren, niciun automobil sau obiecte de valoare. În declarația de avere sunt trecute și salariile președintele și ale soției sale. Președintele a câștigat într-un an 181.944 de lei, în timp ce soția sa, profesoară la liceu a încasat 41.283 de lei.

Cât câștigă profesoara Carmen Iohannis. Lunar, indemnizația președintelui este de 15.162 de lei, în timp ce soția sa câștigă 3.440 de lei. Klaus Iohannis și-a rotunjit veniturile cu 5.934 de lei, bani reprezentând drepturi de autor de la Curtea Veche, pentru cărțile sale, în condițiile în care șeful statului are publicate trei cărți. Un plus la venituri a fost reprezentat de suma de 44.389 de lei din închiriere de imobile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
4 luni în urmă

de ce va framanta problema averii familiei Iohannis si a castigurilor profesoarei Carmen Iohannis ? nu va dati seama cat sunteti de cretini ?

Willy
Răspunde la  jonelul
4 luni în urmă

Ar trebui sa ne framante problema. Astia doi, sunt doi paraziti huzuresc pe banul nostru trudit, luat cu japca de catre stat sub forma de taxe si impozite. Fac excursii, asa cum reiese din presa, cu aeronave de lux, etc.… Citeşte mai mult »

Back to top button