Expres

Casnică despăgubită de soț

O casnică va fi despăgubită cu suma de peste 200.000 de euro de fostul soț pentru că nu a mers la serviciu timp de 25 de ani. Un bărbat din Spania va trebui să îi plătească fostei soții o despăgubire de peste 200.000 de euro și o pensie lunară de 500 de euro, la divorț, pentru că aceasta s-a ocupat 25 de ani de casă.
Femeia, mamă a doi copii, şi căsătorită sub regimul separării bunurilor, s-a ocupat, pe perioada mariajului, „de casă, de familie, cu tot ceea ce implică aceasta” , se arată în decizia judiciară a tribunalului din Vélez-Málaga (sud), datată 15 februarie.

M-am ocupat de creşterea fiicelor mele, de îngrijirea soţului meu. Aveam grijă să fie totul impecabil în casă. Am renunţat la a avea un loc de muncă, la a face ceea ce-mi place, la a mă forma bine”, a spus ea.

Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2020.
Judecătoarea care avut acest caz a considerat că femeia a fost privată de cariera profesională.

Nu am putut lucra, să am o carieră, să fac ceea ce îmi place. Îți coboară stima de sine, generează o anumită dependență în multe privințe. Eram speriată, amenințată, nu știam încotro să o iau“, a spus Ivana.

Pe de altă parte avocata Ivanei susține că în momentul în care a luat legătura cu ea a găsit o femeie complet distrusă.

Bărbatul trebuie să plătească încă o mie de euro lunar pensie alimentară celor două fiice pe care le au împreună, care au 14 şi 20 de ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button