Expres

Cărți, ceai, cafea și ciocolată caldă

Cărți, ceai, cafea și ciocolată caldă

Primăria Brașov, prin Serviciul Public de Administrare Piețe (SPAP), organizează „Parte de Carte”, un eveniment dedicat pasionaților de literatură. În cadrul acestui eveniment, care va avea loc mâine, în Hala Pieței Star, brașovenii pot face schimb de cărți sau pot dona cărțile de care nu mai au nevoie pentru a le fi de folos și celor care doresc să exploreze acest univers infinit, dar nu își permit să și le cumpere.
Reprezentanţii SPAP au primit zeci de cărţi din diverse domenii, de la braşoveni care nu vor putea participa la eveniment, dar care vor să doneze, nu să arunce. Alții au cerut standuri în care să poată expune, atât pentru donați, cât și pentru schimburi.

Toţi participanţii la eveniment vor primi cafea, ceai și ciocolată caldă din partea orgnaizatorilor.
„Invitația se adresează tuturor pasionaților de literatură, fără limită de vârstă și așa cum v-am obișnuit, cafeaua, ceaiul și ciocolata caldă vor fi din partea casei. Credem în valoarea cărților, credem în puterea comunității și mai credem că putem folosi resursele cu responsabilitate, că putem împărți. Iar împărțind, de fapt vom înmulți cunoașterea, solidaritatea și implicarea”, declara, la lansarea proiectului, viceprimarul Flavia Boghiu.
„Haideți ca, împreună, să demonstrăm că accesul la carte nu trebuie să fie un privilegiu, pentru o comunitate atât de unită cum este Brașovul. Așteptăm pasionații de beletristică, tehnică, enciclopedie, dicționare, critică și studii, cărți pentru copii, dezvoltare personală, să ne fie alături în această călătorie”, spune Cosmina Blaj, reprezentant al organizatorilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button