Expres

Când se deschid târgurile de Crăciun în Brașov, Sibiu și în alte orașe

Când se deschid târgurile de Crăciun…

Primele târguri de Crăciun care se vor deschide în marile orașe vor fi cele din Sibiu și Craiova – pe 17 noiembrie. În Craiova s-au aprins deja luminițele de sărbători, dar numai pentru probe. Se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea târgului, programată pentru vineri. În aceeași zi va fi inaugurat și târgul de la Sibiu.

În Brașov, luminițele festive se vor aprinde în 30 noiembrie, asemenea anului trecut. Conceptul ales anul acesta pentru împodobirea orașului este „clasic și elegant”. Și în București, oamenii vor putea să viziteze târgul central din fața Palatului Parlamentului începând cu 30 noiembrie. Pe 29 noiembrie începe și târgul de Crăciun din sectorul 6 al Capitalei. Orașul lui Moș Crăciun se va deschide în Parcul IOR, pe data de 1 decembrie.

Târgul de Crăciun din Timișoara va avea loc începând cu 26 noiembrie. Dacă vă gândiți că este prea devreme, vă anunțăm că faimosul târg de la Viena (Austria) poate fi vizitat încă de săptămâna trecută. În acest weekend începe și târgul de Crăciun din Budapesta, apreciat la nivel european.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] 24 noiembrie 2023, la ora 19.00, va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun „Planeta Crăciun”, primul târg de sărbători organizat de UNTOLD Universe în Cluj-Napoca și […]

Back to top button