Expres

Campion la K1 găsit mort în casă

Campion la K1 găsit mort în casă. Florin Dogaru, campionul național la kickboxing în 2017 a murit în condiții suspecte. Tânărul care avea doar 24 de ani a fost găsit decedat în locuință, vineri, 3 noiembrie.

Apropiații spun că sportivul a participat la un meci cu doar două zile înainte și a suferit o lovitură puternică, care a dus la întreruperea luptei, deoarece nu a mai putut continua. Deși inițial se bănuia că moartea sa a fost cauzată de această lovitură, se pare că adevărul este altul, deoarece Florin Dogaru a murit din cauza unui infarct. Din nefericire, medicii au descoperit că sportivul consumase alcool și lua steroizi.

În urma acestei tragedii, autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale decesului. Vestea morții sale a adus suferință profundă colegilor săi, care îl descriu ca fiind un tânăr bun și ambițios. Florin Dogaru câștigase 50 din cele 60 de meciuri pe care le-a avut până în prezent și avea vise mari în cariera sa sportivă. Clubul Sportiv Viitorul Fântânele a transmis un mesaj de condoleanțe, dorindu-i lui Florin un drum liniștit spre îngeri, cu speranța că Dumnezeu îl va avea în pază, conform Dobrogea Tv.

Foto Dobrogea TV


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button