Expres

Cale liberă pentru drumul spre Aeroportul Brașov?

Cale liberă pentru drumul spre Aeroportul Brașov? Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov au avut astăzi o întâlnire pe tema realizării drumului de legătură dintre Varianta Brașov, Aeroportul Ghimbav și DN1, respectiv viitoarea autostradă Brașov – Ploiești, la Codlea.

Întâlnirea a fost cu reprezentanții primăriilor din localitățile Brașov, Ghimbav și Codlea, dar și ai Consiliului Județean Brașov, pentru a se asigura că proiectul nu se bat cap în cap cu altele în curs de realizare în zonă.

„Am avut o discuție fructuoasă cu reprezentanții comunităților locale cu privire la realizarea drumului de legătură Varianta Brașov – Aeroportul Ghimbav – DN1, la Codlea.
Printr-o bună coordonare cu autoritățile locale, proiectul poate fi implementat rapid și fără piedici majore. Tocmai din acest motiv la discuții au participat reprezentanții Primăriilor Brașov, Ghimbav și Codlea, respectiv specialiști din partea Consiliului Județean Brașov pentru a corela toate dezvoltările infrastructurale din zonă.
Acest drum nou de legătură trebuie să fie benefic pentru toate comunitățile de pe traseu și suntem deschiși la discuții cu privire la traseele posibile, legăturile la rețeaua existentă de drumuri și soluțiile tehnice de realizare

Tudor Duțu, director DRDP Brașov

Cale liberă pentru drumul spre Aeroportul Brașov? Acum o lună, reprezentanții DRDP au făcut o vizită în teren pentru a vedea ce traseu ar trebui să aibă artera rutieră.
În mai, DRDP Brașov, subsidiara CNAIR, a semnat contractul pentru realizarea proiectului de prefezabilitate și fezabilitate a acestui nou drum cu Asocierea Eco GeoDrum Lider – Proiectare Integrată Terra.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button