Expres

Cadrele ISU Brașov, pe podium la competiții

 
Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov au obținut locul al doilea la faza zonală a Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat, care s-a desfășurat, săptămâna aceasta, la Sfântul Gheorghe. ISU Brașov a obținut locul secund la ambele probe (descarcerare, respectiv acordarea primului ajutor calificat). 
 
La descarcerare, locul I a fost obținut de ISU Mureș, iar la locul al III-lea, ISU Covasna.  La acordarea primului ajutor calificat, pe primul loc s-a clasat tot ISU Mureș, iar poziția a treia a fost ocupată de ISU Sibiu.
 
ISU Brașov a participat și la Zărnești Challenge, unde a obținut locul I la concursul pe echipe. Din echipa câștigătoare au facut parte slt. Istrate Sandu, plt. maj. Kulcsar Nicoleta și plt. maj. Ioja Viorel.
 
La proba SPRINT, locurile 1,2 și 3 au fost ocupate tot de cadrele ISU Brasov, astfel: Sg. maj. Pătrașcu Răducu (locul I), lt. Dina Alexandru (locul al II-lea) și plt. maj. Durna Bogdan (locul al III-lea).
 
Zărnești Challenge este o cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole.
 
Traseul a fost de 3,2 km cu peste 30 de obstacole pentru categoria Sprint și Echipe, aproximativ 8 km cu peste 30 de obstacole pentru categoria Super Sprint și în jur de 16 km cu peste 60 de obstacole pentru Elită, traversând drumuri forestiere, poteci cu diferite înclinaţii. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button