Expres

BRAȘOVUL, transformat pentru „Cerbul de Aur“

  • IMG_3993_271237.JPG
  • IMG_4116_271238.JPG
  • IMG_4118_271239.JPG
  • IMG_4117_271240.JPG
  • IMG_4121_271241.JPG
  • IMG_4122_271242.JPG
  • IMG_4120_271243.JPG
  • IMG_4123_271244.JPG
  • IMG_4179_271245.JPG
 

Nu vorbim doar de Piața Sfatului, care, în mai puțin de o săptămână, s-a  transformat complet, scena, gradenele și tot ce mai e necesar ocupând mare parte din cel mai cunoscut și mai fotografiat loc din Brașov. Ci și de inscripția de pe Tâmpa cu numele orașului, ce pare să aibă ceva din logo-ul festivalului, culoarea literelor, când sunt iluminate, fiind aurie-arămie, cu accente în câteva puncte. Revenind la Piaţa Sfatului, se pare că, faţă de anul trecut, terasele localurilor de pe latura cu Cerbul Carpatin şi cele de pe aliniamentul bisericii nu vor mai fi închise, ci doar restrânse și cu program limitat seara, pe perioada festivalului. Există culoare de trecere de jur împrejur, accesibile și ele în afara orelor de spectacole.

Electrica va avea și un punct mobil în acest an

SDEE Transilvania Sud, parte a Grupului Electrica, a anunțat deja că a terminat pregătirile, fiind și în acest an partenerul organizatorilor Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, respectiv TVR, Primăria Brașov și Consiliul Județean. „În acest sens, s-au realizat toate demersurile tehnice și reviziile necesare bunei desfășurări a acestui emblematic eveniment. Anul acesta, echipa tehnică a SDEE Transilvania Sud va avea și un punct de lucru mobil,  într-o zonă dedicată, pentru a asigura permanență pe toată durata evenimentului și pentru a putea  acționa atât în incinta Festivalului, cât și în proximitatea acestuia. Transmitem mulțumiri organizatorilor Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019  pentru felul în care au agreat colaborarea cu SDEE Transilvania Sud și pentru întregul sprijin  acordat în realizarea tuturor elementelor de desfășurare și implicare în acest eveniment de marcă pentru orașul nostru”, se arată în comunicatul SDEE.

A XIX-a ediţie a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, pe scena de la Braşov urmând să urce nume mari ale muzicii din România şi din străinătate: Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac. Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55.000 de euro.  Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical, pe scena din Piața Sfatului urmând a urca artiști care au făcut istorie.

Organizatorii au pregătit și surprize, pe care le vor descoperi la timpul lor spectatorii și telespectatorii. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button