Expres

Brașovul – sub un nou cod galben de ploi, ninsori și vânt puternic

Brașovul – sub un nou cod galben de ploi, ninsori și vânt puternic

ANM a emis o avertizare meteorologică, valabilă la nivelul întregii țări, din această dimineață, până mâine, 24 aprilie, la ora 8.00, precizând: „Aria ploilor se va extinde dinspre regiunile sudice și va cuprinde treptat toată țara. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor fi în general de 15-20 l/mp. La altitudini mari, la munte, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu viteze în general între 45 și 55 km/h, iar în zona montană înaltă rafalele vor depăși 70-80 km/h. Pe parcursul zilei de miercuri (24 aprilie), vântul va mai avea intensificări temporare în vest și nord-vest și pe arii restrânse în rest, cu viteze în general între 45 și 55 km/h”.

Brașovul – sub un nou cod galben de ploi, ninsori și vânt puternic

În ceea ce privește codul galben, în care este inclus și sud-vestul, și sud-estul județului Brașov, ANM a informat că este valabil în aceeași perioadă.

„În intervalul menționat, în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură și în zona de deal a Olteniei va ploua, iar la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor fi de 25-35 l/mp și izolat de peste 45-50 l/mp. Temporar, vântul va avea intensificări pe creste, cu rafale de 90-100 km/h”, au detaliat meteorologii.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare