Expres

Brașovul – sub 2 coduri galbene de vreme urâtă

Brașovul – sub 2 coduri galbene.

ANM a emis 2 coduri galbene de vreme nefavorabilă la nivelul țării, județul nostru fiind inclus în ambele.

Primul cod este valabil din această dimineață, până diseară la orele 22.00, fiind vizate intensificări ale vântului în Banat, sudul Crișanei și al Transilvaniei; viscol la munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m.

Brașovul – sub 2 coduri galbene

„În județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu și Brașov, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55-65 km/h. La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90-110 km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă”, au detaliat meteorologii.

Al doilea cod galben intră în vigoare pe 25 ianuarie, la ora 22.00, fiind valabil până în 26 ianuarie, la ora 22.00. Sunt vizate intensificări ale vântului în Moldova, local în Transilvania, Oltenia și Dobrogea; viscol în Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m.

„În Moldova, nordul Dobrogei, sudul Transilvaniei și sud-vestul Olteniei, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55-65 km/h. În Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90-110 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă”, au prognozat cei de la ANM.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button