Expres

Brașovul, iluminat în albastru

Brașovul, iluminat în albastru. Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, 2 aprilie, va fi marcată în orașul nostru și în acest an. Evenimentele, care vor continua pe tot parcursul lunii, sunt organizate de Asociația Copiii de Cristal, FEDRA (Federaţia pentru Drepturi şi Resurse pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autist) și Primăria Municipiului Brașov. Municipalitatea va ilumina literele de pe Tâmpa și clădirea Primăriei în culoarea albastră, aleasă ca fiind reprezentativă pentru autism.

De la ora 16:00, la Banca de Cultură Apollonia, vor avea loc o expoziție de fotografie realizată de Salomeea Panait, care surprinde copilul și adultul din spatele autismului, un recital de pian, susținut de Mihai Nedea, și un moment de dans „Blue awareness” cu tinerii de la Centrul de zi al Asociației Copiii de Cristal.
Intrarea este liberă.

Organizatorii au și cu un îndemn: „Și tu te poți alătura campaniei! Poartă albastru în 2 aprilie! Fii bun cu o persoană cu autism și cu familia sa, fiind empatic și înțelegător!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare