Expres

Brașovul – avertizări de vreme rea / 2 coduri galbene

Brașovul – avertizări de vreme rea.

ANM a emis astăzi avertizări de vreme rea la nivelul întregii țări. Sud-vestul și sud-estul județului Brașov au fost incluse în două coduri galbene de vânt puternic.

Astfel, de astăzi dimineață, până în 29 martie la ora 21.00, „vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45-55 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 60-70 km/h. Va ploua îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării, unde local vor fi cantități de apă de 10-15 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă de la munte”, au menționat meteorologii.

Brașovul – avertizări de vreme rea

Primul cod galben de intensificări ale vântului este valabil din această dimineață, până diseară la ora 22.00. ANM a precizat în acest sens: „Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei, în cea mai mare parte a Moldovei, în Carpații Meridionali și de Curbură. Vor fi viteze în general de 55-65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h”.

Al doilea cod de vânt puternic este pentru intervalul 27 martie, ora 22.00 – 28 martie, ora 10.00: „Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei și în Carpații Meridionali. Vor fi viteze în general de 55-65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h”.

Apoi, vremea în țara noastră va intra într-un puternic proces de încălzire – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare