Expres

Braşovenii, aşteptaţi să facă schimb sau să doneze cărţi

Braşovenii, aşteptaţi să facă schimb sau să doneze cărţi

Sâmbătă, 24 februarie, între orele 11.00 şi 15.00, braşovenii de toate vârstele sunt invitaţi în Hala Pieţei Star pentru a dona sau a face schimb de cărţi, în cadrul celei de-a doua ediţii a evenimentului „Parte de carte”, organizat de Serviciul Public de Administrare Piețe, din cadrul Primăriei Brașov. „Pentru cei care nu au reușit să participe efectiv la primul eveniment «Parte de carte», dar mai ales pentru aceia dintre dumneavoastră care ne veți vizita pentru prima oară, vă invităm să donați sau să schimbați cărţi, aşteptăm pasionaţii de beletristică, tehnică, enciclopedie, dicţionare, critică şi studii, cărţi pentru copii, dezvoltare personală, etc., să ne fie alături în această călătorie.

Aşa cum v-am obişnuit, cafeaua, ceaiul şi ciocolata caldă vor fi din partea casei, vă aşteptam cu voie bună şi cu speranţa că, dăruind o carte, dăruieşti speranţă. Dacă vrei să participi activ la evenimentul nostru, ne poţi contacta la numărul de telefon 0729/428376, e – mail blaj@pietepublice.ro sau pe pagina noastră de facebook”, a precizat Cosmina Blaj, organizatoarea evenimentului.

La numărul de mai sus puteți afla ce să faceți dacă nu puteți participa efectiv la eveniment, dar vreți să donați cărți.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare