Expres

BRAȘOV. Taximetriștii se pregătesc de protest anti-Uber

 

De la Primăria Brașov am primit astăzi confirmarea că luni a fost depusă o solicitare pentru autorizarea unui protest în fața Prefecturii, acțiune ce va fi organizată de COTAR în 13 decembrie 2017. 

Acțiuni similare vor avea loc simultan în mai multe localități din țară, „împotriva celor care încalcă Legea Taximetriei și a susținătorilor acestora”, după cum motivează taximetriștii nemulțumiți de „concurența neloială” pe care, în opinia lor, o face Uber. De asemenea, pe mulți taximetriști dar îi deranjează și „aplicația Clever Taxi, deținută de o firmă care nu este înregistrată ca dispecerat taxi, precum și alte aplicații asemănătoare, care permit înregistrarea șoferilor neautorizați conform legii, așa zișii pirați”.

Decizia a fost luată sâmbătă, la Bran, unde a avut loc o ședință organizată de CNTR (Camera Națională a Taximetriștilor din România).

citiți și

BRAȘOV. Cresc tarifele la taxi!

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button