Expres

BRAȘOV. Societate comercială din Moieciu, amendată de polițiștii de la Combaterea Delictelor Silvice

 

Polițiști de la Serviciul de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale asociate cu deținerea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos, la o societate comercială cu punct de lucru pe raza localității Moieciu, județul Brașov.

Controlul a avut loc în perioada 19 – 27 octombrie.

„Ca urmare a abaterilor constatate și în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, societății în cauză i-au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 lei. Totodată a dispusă măsura complementară a confiscării fizice a cantității de peste 19 m3 lemn rotund, esență rășinoase și a cantității de 1,190 m3 lemn de foc, esență fag”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.

De asemenea, a fost dispusă măsura complementară a confiscării valorice a cantității de 20,782 m3 material lemnos, esență rășinoase și paltin, în valoare de peste 6.470 lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button