Expres

BRAȘOV. Se caută casieri pentru WC-urile publice din oraș! Salariu de până la 1.400 de lei

 
Opt posturi de casier la WC-urile publice din oraș vor fi scoase la concurs de Primăria Brașov, în luna august, singura condiție pe care trebuie s-o îndeplinească toți candidații fiind legată de studii: trebuie să aibă minim opt clase absolvite. Potrivit reprezentanților Municipalității, salariul net oferit este de 1.200-1.400 de lei, pentru un program de lucru de opt ore, în care casierii au și de întreținut curățenia spațiilor sanitare. Weekendurile se acoperă prin rotație.
 
Municipalitatea a mai scos posturile la concurs, dar nu s-a prezentat nici un candidat, deși s-a apelat la ajutorul Direcției de Servicii Sociale, la Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov și la mass-media, pentru anunțarea concursului. Primăria nu ia în calcul să lase acces liber la toalete, de teamă că acestea vor fi degradate foarte repede de utilizatori, mai ales pentru că unii dintre ei nu s-ar sfii să ia câte un obiect acasă, pe post de „suvenir” (ca de exemplu un robinet).
 
Pe raza municipiului Brașov sunt, în total, opt toalete publice: în Piața Sfatului, la Piața Star, Sub Tâmpa, Piața Astra, Piața Dacia, Piața Tractorul, Piața Bartolomeu și Poiana Brașov (cea din Parcul Nicolae Titulescu nu este a Municipalității), iar în prezent sunt angajați câte doi casieri la Astra, Dacia, Tractorul, Sub Tâmpa și în Piața Sfatului.
Toaleta de la Piața Star este închisă pentru igienizare, așa că personalul de acolo lucrează Sub Tâmpa.
Taxa de utilizare este de un 1 leu în Piața Sfatului și Sub Tâmpa și de 50 de bani în rest.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button