Expres

BRAȘOV. RATBV oferă bilete gratuite la…

 

RATBV va oferi în mod gratuit, mâine, 21 februarie, cinci invitații duble la un concert ce va avea loc pe scena Operei Brașov.

Cele cinci invitații pentru câte două persoane la Concertul Simfonic Extraordinar 100% Mozart, ce va avea loc sâmbătă, de la orele 18.30, vor fi oferite primelor cinci persoane care mâine, în intervalul orar 06.00 – 21.30, vor cumpăra un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la punctul de vânzare situat în terminalul „Rulmentul”.

„Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori donatorii de sânge”, a precizat purtătorul de cuvânt al societății, Silviu Ștefan. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare