Expres

BRAȘOV. Pensiile, în pericol! Veste proastă pentru pensionari în prag de sărbători…

  • pensie_8.jpg
 

Legea adoptată de PSD prevede creșterea cu 40% a pensiilor din 2020. Totuși, la Antena 3, senatorul de Brașov Daniel Zamfir a avut o veste proastă pentru pensionari.

„Eu am înţeles foarte clar de la doamna ministru, lucru pe care-l înţelesesem şi de la audierea domniei sale, că acest lucru nu se va întâmpla. Mie mi-e foarte limpede chestiunea asta. Domnul Orban (primul ministru – n.r.) nu poate în momentul ăsta să schimbe Legea pensiilor. Doar dacă va da ordonanţă de urgenţă, s-o facă. Eu nu cred că îşi permite domnul Orban să schimbe prin ordonanţă de urgenţă Legea pensiilor. Eu nu ştiu dacă Legea pensiilor, în momentul ăsta, chiar trebuie schimbată din temelii. Dacă doamna ministru identifică situaţii de inechităţi… este de salutat şi aş vota cu şapte mâini ca aceste inechităţi să se repare. Gândiţi-vă ce e în sufletul pensionarilor şi în mintea lor acum. Domnule, vine o altă Lege a pensiilor, care Dumnezeu ştie ce va face, cum se va calcula, ce se va întâmpla. Dacă vii şi spui doar că vreau să repar inechităţile pe care le-am găsit e una. Dar dacă spui că vrei să refaci din temelii Legea pensiilor, cred că este o mare eroare. Din punctul meu de vedere, nu este o eroare involuntară, ci pur şi simplu o formulă prin care se doreşte tragerea de timp. Convingerea mea, de la audierea doamnei ministru, este că nu va respecta Legea pensiilor. Dumneaei a spus şi la audieri că va respecta legislaţia în vigoare. Legislaţia în vigoare se poate schimba oricând prin ordonanţa de urgenţă”, a spus Zamfir.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button