Expres

BRAŞOV. Patronii din HoReCa au cerut lămuriri celor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă

 

O nouă întâlnire din seria celor convenite cu reprezentanții sectorului HoReCa, pe teme propuse de aceștia, a avut loc astăzi la Prefectura Braşov. Invitați au fost, de această dată, inspectorul-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) al județului Brașov, Adrian Reit, și alți experți din cadrul instituției, care au răspuns întrebărilor privind legislația muncii.

Printre subiectele abordate s-au numărat cele referitoare la procedura verificării aptitudinilor profesionale ale posibililor viitori angajați, folosirea zilierilor, reglementările privind agenții de muncă temporară, detașarea de personal, condica de prezență, fișa postului, regulamentul intern ș.a.

Continuitatea acestor întâlniri demonstrează utilitatea lor și mă bucur să constat interesul oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa pentru o bună colaborare cu instituțiile statului, în scopul menținerii unor standarde înalte în industria brașoveană a ospitalității, ce reprezintă și ea o carte de vizită a județului nostru. De asemenea, constat că se înțelege din ce în ce mai bine ceea ce eu susțin de mai multă vreme, anume că la fel de importantă ca atribuția de control din partea instituțiilor este și aceea de a oferi îndrumare e agenților economici”, a declarat prefectul Mihai Cătălin Văsii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button