Expres

BRAȘOV. Nu le aruncați la gunoi, Asociația Milioane de Prieteni are nevoie de ziare! (FOTO)

 

Reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni au lansat un anunț prin care îi roagă pe brașoveni să îi ajute cu ziare sau cartoane care nu le mai sunt de folos.

AMP vine cu această rugăminte, după ce, în ultima perioadă, tot mai mulți cățeluși au ajuns în grija lor, iar ziarele le sunt de folos pentru a le „tapeta” spațiile de cazare.

„Avem nevoie de ziare! VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI, poate cineva ne poate ajuta. AMP face un apel de urgență către toți brașovenii care ne pot ajuta. Poate părea o cerere ciudată, însă în ultima perioadă au ajuns în grija noastră foarte mulți pui pe care trebuie să îi îngrijim. Ziarele ne sunt extrem de folositoare pentru a le schimba în permanență așternuturile. Numai astăzi au fost abandonați la poarta sediului AMP, într-o cutie de carton închisă, șapte pui de nici o lună. Alți 9 au fost abandonați ieri la Adăpostul Victory. Și asta se întâmplă în postul Sfintelor Sărbători de iarnă! Vă rugăm din nou să respectați legea și să vă sterilizați câinii și pisicile. Noi facem acest lucru GRATUIT! Nu trebuie decât să sunați la numărul de telefon 0731334787, pentru o programare (detalii AICI)”, au amintit reprezentanții AMP.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare