Expres

BRAȘOV. Muzeul Prima Școală Românească n-a găsit înțelegere la Comisia de circulație

 

Citiți și:

BRAȘOV. Limitarea vitezei pe străzile Centrului istoric, propusă de primarul Coliban, din nou amânată

BRAȘOV. Un nou giratoriu, încă o „zebră” semaforizată, limitatoare de viteză / Ce alte avize a dat Comisia de circulație

 

Solicitarea Bisericii Sf. Nicolae și a Muzeului Prima Școală Românească pentru „îmbarcarea/debarcarea turiștilor în stația publică Șirul L. Van Beethoven” a fost respinsă miercuri în ședința Comisiei de circulație. Cele două entități încearcă de multă vreme să atragă atenția turiștilor că există un complex muzeal unicat care merită să fie vizitat, dar care e mai tot timpul gol, mai ales de când autocarele nu mai pot ajunge în Piața Unirii, turiștii fiind debarcați în Livada Poștei.

„Comisia a decis că se menține situația existentă, stația de pe Șirul Beethoven fiind stație dedicată transportului elevilor”, a precizat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Brașov. Totuși, stația respectivă este folosită doar dimineața, până în ora 8.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare