Expres

BRAȘOV. Milostenie de la Biserică pentru bolnavii COVID și copiii de la Stejeriș

  • milostenie.jpg
  • milostenie2.jpg
  • milostenie3.jpg
 

O nouă acţiune social-filantropică s-a desfășurat în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Stejeriş-Braşov, beneficiari fiind cei 70 de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV 2 şi cei24 de copii cu afecţiuni pulmonare internaţi în unitatea spitalicească.

Fapta de milostenie a fost organizată de preotul Bogdan George Brânzea de la capela spitalului braşovean, în ziua Moşilor de iarnă, când Biserica Ortodoxă face pomenirea morților.

Am dorit să ne facem utili şi să aducem o bucurie bolnavilor internaţi în spitalul nostru, să le arătăm că le suntem alături la vreme de suferinţă şi că ne pasă. De aceea, împreună cu credincioşi apropiaţi capelei şi unităţii noastre misionare, credincioşi din localitatea Dumbrăviţa şi din municipiul Brasov, am hotărât să dăruim micul dejun, prânzul şi cina în ziua de sâmbătă şi de asemenea prânzul de duminică şi luni, tuturor bolnavilor din spital, adulţi şi copii. Am dorit ca iubirea pentru cei adormiţi si dragi din familiile noastre să se concretizeze într-o rugăciune pe care am săvârşit-o în capela noastră, dar şi într-o jertfă materială substanţială dăruită cu multă dragoste şi jertfelnicie celor care au nevoie de ajutor şi care nu mai pot să ne răsplătească pentru ea. Ne-au fost alături, ca de fiecare dată, credincioşi cu suflet mare, dar şi personalul bucătăriei spitalului care ne-a ajutat în timpul lor liber şi pe cheltuiala lor la achiziţionarea alimentelor şi pregătirea bucatelor. Subliniez în mod deosebit frumoasa colaborare şi sprijinul pe care îl primim din partea părintelui Liviu-Florin Ivănuşcă, prietenul şi colegul meu, parohul de la Dumbrăviţa, care împreună cu credincioşii sfinţiei sale ne este de fiecare dată alături cu ajutor material”, a precizat preotul Bogdan George Brânzea pentru site-ul Mitropoliei Ardealului.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button