Expres

BRAȘOV. Lăsați mașinile acasă sau evitați centrul orașului

 

Ceremonia dedicată Zilei Naționale a României va aduce astăzi restricții temporrare de circulație pe mai multe străzi din zona centrală a Brașovului.

Evenimentul se va desfășura pe Bulevardul Eroilor (zona Modarom), începând cu ora 11.00, dar interdicțiile de circulație se vor institui mai devreme, în jurul orei 10,15. Practic, Bulevardul Eroilor, pe sectorul Livada Poștei – Teatrul Dramatic, va fi închis până la ora 12.00, cel puțin. Va fi afectată și o porțiune dinspre Strada Lungă, în zona Casei Armatei

Traficul auto se deviază pe Vlad Țepeș, inclusiv autobuzele RATBV. În principiu, toate liniile care intersectează zona paradei vor fi deviate sau suspendate, iar stația „Teatrul Dramatic” va fi mutată temporar după intersecția Bulevardul Eroilor cu str Vlad Țepeș. (detalii aici, cu mențiunea că programul e decalat cu o oră, inițial fiind anunțat că ceremonia începe la 10: BRAȘOV. Stație temporară, suspendare și modificare de circulație RATBV )


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button