Expres

BRAŞOV. Jandarmii de la Gruparea Mobilă au aplicat amenzi de peste 30.000 de lei, în cursul acestei luni

 

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile „Burebista” Braşov au aplicat 75 de amenzi însumând 30.550 de lei şi 20 de avertismente, în urma acţiunilor desfăşurate în perioada 1 – 26 noiembrie.

În urma apelurilor primite prin 112, ei au acţionat în 13 cazuri, având intervenţii pentru îndepărtarea animalelor sălbatice, pentru combaterea furtului de lemne şi pentru a veni în sprijinul echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. De asemenea, au avut misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, de patrulare, de protecţie antiteroristă (rezervă de intervenție pentru obiectivele aflate în paza structurilor MAI, precum și pentru principalele atracții turistice din Brașov – zone aglomerate), de asigurare a ordinii publice cu ocazia unor manifestări culturale, sportive, dar şi de protest. Totodată, au desfăşurat şase exerciţii în cooperare cu structurile locale ale MAI sau SRI.

 Zeci de apeluri pentru îndepărtarea animalelor sălbatice sau a câinilor agresivi

La rândul lor, cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov au avut sute de acţiuni de patrulare prin localităţi, prin staţiuni şi pe trasee montane, au asigurat ordinea publică la diverse evenimente. De asemenea, au avut peste 150 de intervenţii în urma unor apeluri la 112, a unor solicitări pe timpul executării misiunilor în patrule mixte etc..
Dintre intervenţii, 38 au vizat îndepărtarea unor animale sălbatice (urşi, porci mistreţi, vulpe) sau a câinilor agresivi. Cazurile s-au înregistrat în municipiul Braşov şi din localităţile Hârseni, Fundata, Bod, Măieruş, Săvăstreni, Crizbav, Şimon şi în Masivul Postăvarul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button