Expres

BRAȘOV. Echipa de prim-ajutor a Crucii Roșii va reprezenta România la competiția internațională

 

Așa cum v-am informat deja, filiala Brașov a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România (SNCRR) a obținut locul I la Convenția Națională de prim-ajutor. Acum putem să vă spunem și numele celor care au obținut performanța, dar și faptul că echipa brașoveană va reprezenta România la competiția internațională de profil. Alexandru Gelu Popa, Timea Păpară, Alexandra Călin, Denisa Vasilescu, Florian Mihai Staicu şi Paul Ştefan Butiseacă sunt cei care formează echipajul de top de prim-ajutor al SNCRR – Filiala Braşov. Este pentru prima dată când echipajul filialei Braşov a ocupat locul I. În anul 2018 s-a clasat pe  locul VI, iar în anul 2017 s-au clasat pe locul II.
Tinerii au avut de trecut o probă teoretică şi una practică. La proba teoretică au avut de rezolvat 30 de întrebări, cu mai multe variante de răspuns, într-un timp de 15 minute. La proba practică, echipajul a fost pus în faţa a 5 situaţii diferite (dintre care una este susţinută în limba engleză), printre care una pe timp de noapte sau similară, o situaţie de triaj şi o situaţie de resuscitare cu utilizarea defibrilatorului, astfel fiecare fiind o demonstraţie de prim-ajutor de bază în caz de dezastre / accident colectiv, cu un minimum de trei victime pe fiecare situaţie. Timpul-limită destinat rezolvării fiecăreia dintre situaţii a fost de 10 minute.
Conform regulamentelor stabilite, la etapa internaţională participă echipajul câştigător al etapei naţionale din anul precedent. Asta înseamnă că la etapa internaţională 2019 va participa echipajul câştigător din 2018, iar la etapa internaţională 2020 va merge echipa din Braşov.

Citiți și:

Crucea Roșie BRAȘOV, pe primul loc la Convenția Națională de prim-ajutor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare