Expres

BRAȘOV. Departe de milionul așteptat

 

Cu trei zile înaintea Zilei de Curăţenie Naţională Let’s Do It, Romania!, aproape 2.500 de braşoveni erau înscriși pentru a participa la acţiunea din 15 septembrie 2018. Cei mai mulți dintre cei care s-au înscris pe liste sunt participanţi individuali, peste 1.100, dar sunt şi 100 de participanţi din instituţii publice, 1.000 din şcoli, 54 din ONG-uri, 84 din companii. Însă este nevoie de mai mulţi voluntari pentru a curăţa judeţul. În ţară, cei mai mulţi voluntari sunt înscrişi în judeţele Olt și Bihor, cu peste 8.700 fiecare, iar cei mai puţini în Alba, Covasna și Satu Mare, fiecare sub 600 de înscriși. Topul judeţelor cu cele mai multe mormane de deşeuri este condus de Ilfov cu 484 de mormane.
În România, Let’s Do It, Romania! îşi propune să mobilizeze un milion de voluntari, în timp ce la nivel internaţional, 150 de ţări se unesc în cea mai mare mişcare civică – World Cleanup Day. Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populaţia Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate. Înscrierea pentru Ziua de Curăţenie Naţională se face pe www.letsdoitromania.ro.

Citiți și:

Organizatorii Zilei de Curăţenie Naţională aşteaptă un milion de voluntari


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button