Expres

BRAȘOV. Cum poți ajuta, fără să te coste nimic, animale salvate de AMP

 

Brașovenii care admiră și doresc să susțină activitatea Asociației „Milioane de Prieteni” – cea care se ocupă, printre altele, de Sanctuarul de Urși Libearty, de la Zărnești – pot redirecționa 3,5% din impozitul anual.

„În România se află încă urși captivi, ținuți la mila unor «stăpâni» care nu vor să înțeleagă nevoia de libertate a unui animal sălbatic! Semnează recURSul lor pentru LIBERTATE! Nu te costă nimic! Alege să redirecționezi către AMP 3,5% din impozitul tău anual. Așa ne ajuți să avem grijă de sufletele care nu se pot ajuta singure! Sanctuarul AMP Libearty de la Zărnești îngrijește 107 urși salvați din închisori nemeritate și cuști mizere. Cu ajutorul tău, putem să le oferim viața demnă pe care o merită! Atât lor cât și celorlalte aproape 1.000 de animale pe care le avem în grijă: căprioare, lupi, câini, pisici, cai, măgari, capre, porci, oi, iepuri și păsări. Data limită pentru depunerea formularelor: 25 Mai 2021”, au informat reprezentanții AMP.

„Fiecare ajutor contează pentru noi! Sumele strânse vor fi folosite pentru hrana și tratamentele medicale ale urșilor din Sanctuarul Libearty, pentru salvarea animalelor fără stăpân sau animalelor sălbatice aflate în condiții extreme (bolnave, rănite, victime ale accidentelor sau cruzimii umane)”, au adăugat ei.

Detalii găsiți AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button