Expres

BRAȘOV. Bugetul județului, în dezbatere publică

 

Consiliul Județean organizează dezbaterea publică a proiectului de buget al Județului Brașov pe anul 2017 și a estimărilor pentru anii 2018-2020. Dezbaterea va avea loc astăzi, de la ora 11.00, în sala 120 din clădirea Consiliului Județean Brașov și a Prefecturii. Sunt așteptați să participe toți factorii interesați: cetățenii județului, reprezentanții instituțiilor publice și ai organizațiilor brașovene.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 6/2017 privind bugetul de stat pe anul 2017, ale Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale actualizate şi ale Legii nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veștea, a dat publicității Proiectul bugetului propriu al Judeţului pe anul 2017. Documentul a fost publicat pe site-ul www.judbrasov.ro (secțiunea Activitate/Economic/Situații financiare/Buget 2017) și este afișat la sediul instituției.

Tot astăzi, Consiliul Judeţean are programată şi şedinţa de plen, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind aprobarea bugetului, de la ora 14.00. În acest interval, consilierii judeţeni ar urma să facă ajustări, în măsura în care acestea apar, ca urmare a depunerii unor amendamente sau contestaţii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button