Expres

BRAȘOV. Băuturi calde vândute fără autorizație, lângă telecabină / Municipalitatea controlează chioșcurile din Poiană și Postăvarul

 

Primăria Brașov, împreună cu Poliția Locală, a demarat o acțiune de verificare a modului în care se desfășoară activitățile comerciale în chioșcurile din Poiana Brașov și din zona domeniului schiabil.

„Prima societate vizată de acest control a fost cea care vindea vin fiert și ceai în zona stației superioară a telecabinei Capra Neagră. Construcția provizorie a fost amplasată la sfârșitul anului trecut, fără a avea nici un acord de ocupare a domeniului public și fără a avea autorizație din partea primăriei pentru desfășurarea de activități comerciale.
Polițiștii locali din cadrul Biroului activități comerciale și protecția mediului au sancționat de 4 ori această societate comercială, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 2.400 de lei.
În paralel, Primăria Brașov a început procedurile pentru dezafectarea acestei construcții, proprietarul fiind notificat cu privire la acest fapt. În urma acestui demers, la sfârșitul săptămânii trecute, proprietarul a luat decizia de a își îndepărta singur construcția provizorie de pe domeniul public”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Controalele vor continua și în perioada următoare, fiind verificate legalitatea ocupării domeniului public, autorizațiile de construire existente (inclusiv în cazul construcțiilor amplasate pe proprietăți private) și autorizațiile pentru desfășurarea acestui tip de comerț stradal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button