Expres

BRAŞOV. Atenţie la animalele de companie! Începe o nouă etapă de deratizare

 

O nouă etapă de deratizare a domeniului public şi privat al Municipiului Braşov va începe miercuri, după cum au anunţat reprezentanţii Primăriei Braşov. Serviciile de deratizare vor fi efectuate în perioada 12-17 octombrie, de S.C. CORAL IMPEX S.R.L., în baza contractului de concesiune.
„Facem apel către toate cabinetele veterinare de pe raza Municipiului Braşov, ca în situaţia în care apar ingerări accidentale de raticide în rândul animalelor, antidotul este vitamina K”, se menţionează într-un comunicat remis de Primărie.

Pentru ca activităţile de deratizare efectuate de Municipalitate să fie eficiente, acestea trebuie să fie însoţite de acţiuni similare efectuate de cetăţeni, pe proprietăţile pe care le deţin, conform reprezentanţilor Primăriei Braşov:
„Facem apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de deratizare pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii”.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acţiunilor de deratizare, perioada de efectuare a acestora va fi reprogramată.

 

foto – internet


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button