Expres

BRAȘOV. Atenție ce cărticele luați pentru copii! Sfatul vine de la șeful CRPC (Galerie FOTO)

  • carticica 4_284978.jpg
  • carticica 3_284976.jpg
  • carticica_284977.jpg
 

Cărțile sunt cadouri inspirate, însă nu toate, după cum atenționează șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov, Sorin Susanu, în urma neregulilor găsite la controale.

„ATENȚIE de unde cumpărați cadouri pentru copiii dumneavoastră! Unii agenți economici au ca singur scop: CÂȘTIGUL financiar, în detrimentul respectării oricăror reguli și cu o lipsă evidentă de moralitate.
INACCEPTABIL! Consider că unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru copiii noștri este o carte. Este una dintre cele mai bune modalități pentru a le dezvolta capacitatea intelectuală și cultura generală.
Cu toate acestea, NU RECOMAND «cărțile» din imaginile alăturate, deoarece acestea vor face mai mult rău decât bine copiilor care le vor citi și vor vedea greșelile gramaticale existente; cu siguranță vor fi extrem de confuzi și este posibil să asimileze aceste greșeli, considerându-le corecte (doar apar scrise într-o «carte»)”, a transmis șeful CRPC Brașov.

Controalele sunt în curs, astfel că nu au fost făcute publice informațiile privind numărul și cuantumul sancțiunilor aplicate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button