Expres

BRAŞOV. Aproape 15.000 de euro au fost strânşi pentru sportivii paralimpici, prin Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor

  • DHL 2_237569.jpg
 

Aproape 15.000 de euro au fost strânşi pentru sportivii paralimpici români, în urma celei de-a opta ediţii a Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor, care a avut loc sâmbătă, în judeţul Braşov, adunând laolaltă 1.500 de alergători, după cum au informat astăzi organizatorii.

La start s-au aflat şi campioanele olimpice Gabriela Szabo şi Constantina Diţă, care au alergat la proba de ştafetă, alături de Carmen Brumă, Sonia Argint Ionescu şi managing director DHL Express România, Daniel Kearvell.

De asemenea, sportivii paralimpici Filip Ghiorghi și Abel Ciorap au parcurs un traseu special de semimaraton de aproximativ 21 de km pe șosea, atât cu porțiuni ascendente, cât și cu zone de coborâre, iar David Raulea, însoțit de Marius Raulea, voluntar, a reușit să parcurgă un traseu de 15 km.

La maraton a participat şi nutriţionistul sportiv Şerban Damian, care încă din 2008 susţine evenimentul caritabil.

Dragoș Bucurenci s-a alăturat pentru prima dată cauzei sportivilor paralimpici şi a alergat primul său semimaraton montan.

Cu toţii au fost susţinuţi de pe margine de Andreea Răducan, Monica Roșu, Miodrag Belodedici, Adi Hădean, Andrei Roșu și George Baltă.

Pentru a promova mişcarea în rândul micuţilor, organizatorii au organizat şi Crosul copiilor, adresându-se celor cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani.

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților a cuprins trei categorii de probe – Ştafetă (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) și Maraton (42,195 km) și s-a desfășurat atât pe traseu montan, cât și pe șosea, pe ruta Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Poiana Brașov. Din 2005 și până acum, evenimentul se bucură de această caracteristică unică, traseul spectaculos, care îl face special între acțiunile de gen din România.

Rezultatele tuturor participanților și câștigătorii de la fiecare categorie pot fi găsiți pe www.maratondhl.ro.

CITIŢI ŞI:

BRAŞOV. Amintim: două drumuri naţionale vor fi închise mâine, pentru Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor

BRAŞOV. Gabriela Szabo va participa la Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor, pentru ajutorarea sportivilor paralimpici


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button