Expres

BRAȘOV. 10 lei pentru fiecare kilometru alergat

 

Cursele au început deja, dar înscrierile sunt deschise până mâine, nu doar pentru brașoveni, ci pentru oricine vrea să ajute.
Oriunde ai fi, pe 24 și 25 iulie, Aleargă TU pentru EI! Indiferent de vârstă sau de experiență, ieși la alergare pentru pacienții care luptă cu cancerul sau alte afecțiuni incurabile. Aleargă pentru zile mai bune, mai multe, cu mai puțină suferință. Aleargă pentru mai multă veselie pe chipurile copiilor care duc lupte grele. Aleargă pentru speranță și demnitate, noi toți avem nevoie de ele!”. Îndemnurile vin din partea reprezentanților HOSPICE Casa Speranței Brașov, care oferă, gratuit, îngrijire paliativă pacienților cu boli în stadii avansate sau incurabile.
Înscrierile – care sunt deschise și mâine – sunt gratuite aici: https://team.hospice.ro/evenimente/crosul-hospice-2021/ Fiecare kilometru înscris în competiție aduce o donație de 10 lei din partea sponsorilor pentru pacienții copii și adulți îngrijiți de HOSPICE.
Cursele competiției sunt: Cursa Varta – 20km; Cursa Miele – 10km; Cursa VLG RO – 5km; Cursa Autoliv –2km; Cursa Dräxlmaier -1 km.
Înscrierea se poate face numai pentru o singură cursă.
„Dacă simți că vrei să te implici și mai mult, poți spori ajutorul printr-o donație proprie sau printr-o strângere de fonduri pe platforma GalantOm. Care sunt pașii de urmat? Alege cursa și traseul care ți se potrivesc și înscrie-te pe https://team.hospice.ro/evenimente/crosul-hospice-2021/, Monitorizează-ți cursa cu o aplicație de alergare. Postează public pe pagina ta de Facebook numărul de concurs alături de un screenshot cu numărul de kilometri realizați și hashtag-ul #alergpentruei. Copiază link-ul postării tale de pe Facebook în platforma de înscriere (în link-ul primit în mail-ul de confirmare a înscrierii)”, mai spun cei de la HOSPICE.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button