Expres

Bilete, de astăzi, pentru Festivalul de Operă, Operetă și Balet

Bilete, de astăzi, pentru Festivalul de Operă, Operetă și Balet.

De astăzi vor fi puse în vânzare biletele pentru Festivalul de Operă, Operetă şi Balet, ediţia a XX-a. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul unei luni, în perioada 28 octombrie – 26 noiembrie, în Sala Operei Brașov, şi va programa câte un spectacol în fiecare sfârşit de săptămână. Festivalul se deschide cu tradiţionala Gală de Operă – 28 octombrie, iar în 4 noiembrie Opera Naţională Română Timişoara prezintă „Contesa Maritza”, operetă de Emmerich Kalman.
Sâmbătă, 11 noiembrie, Opera Română Craiova prezintă „Simon Boccanegra” de Giuseppe Verdi. În următoarea sâmbătă, Opera Naţională Bucureşti aduce la Brașov „Tango. Radio&Juliet”, un spectacol coupé de dans contemporan. În ultimul week-end de festival va fi prezentată, în două seri consecutive, premiera cu opera „Nabucco” de G. Verdi.
Biletele costă 70 sau 100 de lei, în funcţie de locul din sală. Acestea pot fi achiziţionate de pe site-ul www.bilet.ro, cât şi de la sediul Operei Braşov din str. Bisericii Române.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button