Expres

Bibliobradul din dopuri de plastic vă poate aduce premii

Bibliobradul din dopuri de plastic vă poate aduce premii

Pentru brașovenii creativi și conștiinciosi în privința reciclării, Biblioteca Județeană „George Barițiu” din Brașov a pregătit un concurs cu premii. Bibliobradul realizat din dopuri de plastic este noua provocare lansată de Bibliotecă.

„Pentru că anul acesta biblioteca noastră s-a implicat în reciclarea dopurilor din plastic, în acest sens achiziţionându-se două cutii din carton pentru colectarea acestora, ne-am gândit ca ediția a doua a concursului nostru de iarnă să fie în aceeaşi notă şi, în plus, să facem o faptă bună”, au transmis reprezentanții instituției.

Potrivit regulamentului, bradul poate avea orice culoare și mărime, dopurile pot fi găurite, însă, pot fi folosite doar dopuri de plastic de la recipiente tip pet, iar acestea NU pot fi lipite cu nicio soluție.

„Dorim ca toate dopurile folosite la realizarea brazilor de Crăciun să fie ulterior colectate și donate Asociaţiei Capace cu suflet, pentru a le revalorifica şi a ajuta diverse cauze umanitare. De aceea, este important ca dopurile de plastic să nu fie modificate, vopsite sau cu urme de adeziv pe ele. Aşadar, dopuri curate!”, se mai arată în comunicat.

Fotografiile vor fi strânse într-un album

Concursul este adresat publicului braşovean, iar cei care vor participa vor trebui să facă dovada folosirii dopurilor de plastic prin prezentarea acestora, după terminarea concursului, la punctul de colectare din holul bibliotecii.

Pentru a participa, trebuie să trimiteți o fotografie cu Bibliobradul de Crăciun până la data de 14 decembrie, la adresa de email: marketing@bjbv.ro sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a instituției, specificând, de asemenea, numele și numărul dumneavoastră de telefon.

Bibliobradul din dopuri de plastic vă poate aduce premii. Fotografiile vor fi strânse într-un album care va fi postat, în 15 decembrie, pe Facebook, pe pagina Bibliotecii Judeţene Braşov, iar primele trei poze care vor aduna cele mai multe like-uri vor fi câștigătoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button