Expres

Bebeluș sfâșiat mortal de un câine vagabond

Bebeluș sfâșiat mortal de un câine vagabond
Un bebeluș de doar o lună a fost sfâșiat mortal de câinii vagabonzi într-un spital din districtul Sirohi din statul indian Rajasthan.
Copilul dormea alături de mama sa în secția tuberculoză a spitalului. Poliția susține că pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere au fost observați doi câini care intrau în secția spitalului.

Unul dintre câini l-a luat pe bebeluș de lângă mama sa care dormea și l-a sfâșiat, conform The Times of India.
Bebeluș sfâșiat mortal de un câine vagabond. Mama se afla la spital, împreună cu copiii săi și pentru a-l îngriji pe soțul său care suferea de tuberculoză. La un moment dat, femeia a ațipit.

Când cei doi câini au pătruns în secția spitalului, personalul medical nu era prezent. În urma tragediei a fost deschisă o anchetă în unitatea medicală.
Nu am văzut imaginile de pe camerele de supraveghere (ale incidentului). Voi putea comenta doar după investigație“, a declarat reporterilor Virendra, ofițerul medical al spitalului din Sirohi.
O comisie medicală a spitalului urmează să efectueze o autopsie.

Un ofițer medical al spitalui a declarat că mama copilului dormea, iar paznicul secției se afla într-un alt salon.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
19 zile în urmă

Lasa-te femeie de meserie, ziaristica nu e de tine. Pui titlu sa haleasca oamenii gogoasa si cand deschide asa zisul articol afla ca treaba e in India. Mai ai si pretentii… Daca semna repostaca facebucista nu ma miram… Nici asa… Citeşte mai mult »

Willy
19 zile în urmă

Aloooo, redactia? Cum de e asa liniste, l-ati ecarisat pe latraul putinist?

Back to top button