Expres

Bebeluș răpus de căldura extremă

Bebeluș răpus de căldura extremă. Un bebeluș s-a stins în brațele mamei sale, în timp ce era alăptat, într-o piață din Sardinia. Părinții lui Roberto, Andrea Melis și Loredana, și bunicii micuțului au decis să ia aer curat și să iasă la o plimbare, la ora 22:30.

În timp ce era alăptat de mama lui, Roberto a căzut brusc inconștient. Medicii au ajuns imediat la fața locului însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, relatează Mirror. Medicii vor stabili dacă bebelușul a murit din cauza unei insolații sau dacă cauza morții a fost o problemă de sănătate congenitală.

O mare parte din sudul Europei este în prezent cuprinsă de un val de căldură record și având în vedere că temperaturile au depășit 44 de grade Celsius în acea zi, medicii cred că temperaturile ridicate ar putea fi de vină pentru moartea lui Roberto.

Bebelușii foarte mici sunt adesea incapabili să-și regleze temperatura corpului ca adulții și sunt mai sensibili la temperaturile extreme sau mult prea ridicate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button