Expres

Avocatul medicului ieșean arestat: „Nimeni nu spune că s-au salvat și vieți”

Avocatul medicului ieșean arestat: „Nimeni nu spune că s-au salvat și vieți”

Avocatul lui Dan Tesloianu, medicul acuzat că refolosea stimulatoare cardiace luate de la cadavre, arestat preventiv sâmbătă pentru 30 de zile, spune că clientul său nu a vrut să facă nicio declarație și că va ataca măsura dispusă de judecători.

Avocatul cunoscutului cardiolog a declarat că a făcut contestație, în timp ce clientul său nu vrea să facă declarații.

Am avut la dispoziție două ore să formulăm o apărare. Este dorința sa să nu facă declarații în acest moment. Nimeni nu spune că s-au salvat și vieți. Domnul doctor are în spate o carieră de 21 de ani și a efectuat 4.000 de intervenții“, a spus Marius Todeancă, avocatul medicului cardiolog, potrivit Evenimentul Zilei.

Avocatul medicului ieșean arestat: „Nimeni nu spune că s-au salvat și vieți”. Apărătorul medicului ieșean a mai precizat că în mandatul de arestare nu este scrisă și infracțiunea de luare de mită, dând de înțeles că nu a cerut bani pacienților cărora le-a implantat dispozitive cardiace de la cadavre.

Foarte multe persoane nu aveau cum să aibă acces la astfel de dispozitive. Potrivit tratatelor internaționale se pot folosi dispozitive de la persoane decedate. Se poate pune și o altă întrebare. Este legal să mori dacă nu sunt fonduri pentru astfel de dispozitive?“, a mai declarat Todeancă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ăsta „erou” adevărat. Unii gazau cu tuburile de oxigen pe cei picați pe mâinile lor în A.T.I-uri, alții îi scoteau noaptea din spitale și-i trimiteau acasă, una ca mahler le dădea foc, alta ca moldovan nebuna le-ar fi pus botnițe… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Prostalete si tie ti-au pus? Nu ai sarit ca doze si alea, alea?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete, ce faci, nu mai lauzi dozele? Pe nebună n-o mai aplauzi? Pe moldovan, zisă Mengele cu fustă, n-o mai ridici în slăvi de „profesionistă”? Cîte doze ți-ai băgat în vene? „Booster”-ul? Sperăm să îți oxigeneze plămânii eroii de la… Citeşte mai mult »

VAX POPULI
1 an în urmă

O asemenea remarca nu poate veni decat de la un lingau lacom,marca Birtul Spiru Haret. Remarca lui bidon turtit asta e sora cu “nu-l arestati pe domn primar,ca a furat,dar fata de alti primari a mai si facut”.

Citeşte şi...
Close
Back to top button