Expres

Avocată însărcinată în nouă luni, moartă în condiții suspecte

Avocată însărcinată în nouă luni, moartă în condiții suspecte.

O avocată, însărcinată în nouă luni, a murit la doar patru zile după ce a fost achitată într-un proces în care DNA o acuza de mai multe fapte de corupție. Avocata Corina Tănase din București ar mai fi avut câteva zile până la nașterea prin cezariană, dar din păcate s-a stins din viață după ce i s-a făcut rău. A sunat la ambulanță, însă din păcate până în momentul în care a ajuns la spital, avocata a decedat. Din fericire, copilul a putut fi salvat, însă se află în continuare în stare instabilă la spital.

Procurorii DNA o acuzau pe Corina Tănase pentru cinci infracțiuni de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.

În cele din urmă, Curtea de Apel București a fost prima instanță care a achitat-o pe avocata Corina Tănase, în mai 2022, pentru acuzațiile aduse de DNA, informează Clujust.

Din același dosar a mai murit un inculpat, fostul secretar de stat de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989, Adrian Sanda, care a decedat cu zece zile înainte aflării verdictului achitării finale pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

După cele două decese, avocata Cosmina Cerva a scris un mesaj dur, pe o rețea de socializare, adresată procurorului anchetator de la DNA, potrivit stiripesurse.ro.

Dacă-l cunoasteti pe marele magistrat procuror Hondor să-i transmiteți că doi oameni nevinovați, trimiși de el în judecată și tăvăliți șapte ani prin sălile de judecată, au decedat. Unul cu 10 zile înainte să afle soluția definitivă de achitare, celălalt la patru zile după achitare. Sper să se simtă bine după ce va afla. Mulți nemernici pe pământul asta …”, a scris avocata Cosmina Cerva.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button