Expres

Avion prăbușit după ce un bărbat și-a lăsat copilul de 11 ani să piloteze

Avion prăbușit după ce un bărbat și-a lăsat copilul de 11 ani să piloteze.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani și fiul lui în vârstă de 11 ani au murit într-un tragic accident aviatic. Într-un gest inconștient, bărbatul și-a lăsat fiul să urce la manșa avionului său privat și să piloteze. În tot acest timp, bărbatul savura o bere.

Avionul, care valora peste un milion de euro, s-a prăbușit la doar opt minute de la decolare. Tatăl și-a filmat fiul în timp ce pilota aeronava, cu doar câteva minute înainte de tragicul accident.

Accidentul s-a produs în urmă cu o săptămână, în Brazilia. Avionul s-a prăbușit într-o pădure aflată între Rondônia și Mato Grosso, pe 29 iulie.

„Stai, e totul pregătit? Nimic în față. Bine. Haide, 600 de cai, poți împinge. 600 Kikão, hai. Bun băiat. Mâna pe pârghie, mâna pe pârghie. Ține-ți mâna acolo și uită-te la viteză”, i-a spus Garon Maia fiului său pe nume Francisco.

Câteva clipe mai târziu tatăl este văzut savurând o bere și comentând: „Pasagerul poate lua una, nu-i așa Kiko?”.

Soția lui Garon, Ana Pridonik, s-a sinucis după ce soțul și fiul ei au fost înmormântați, pe 1 august, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a zburat de la o fermă din orașul Nova Conquista din Rondônia. El s-ar fi oprit pentru a realimenta avionul în Vilhena. Acesta ar fi intenționat să își ducă fiul înapoi în Campo Grande, în Mato Grosso do Sul, unde tânărul mergea la școală și locuia cu mama sa.

Avionul său ar fi decolat în jurul orei 17.50, dar s-a prăbușit opt minute mai târziu, după ce a dispărut de pe radar, potrivit autorităților.

Avion prăbusit după ce un bărbat și-a lăsat copilul de 11 ani să piloteze. Echipele de salvatori au reușit să localizeze cadavrele celor doi la o zi de la producerea accidentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button