Expres

„Avioane de hârtie”, în Parcul Noua

„Avioane de hârtie”, în Parcul Noua

În Parcul Noua se desfăşoară sâmbătă, între orele 11.00 și 18.30, evenimentul caritabil „Avioane de Hârtie”, organizat de Round Table Braşov.

Concursul aduce împreună familiile pentru a-şi construi cele mai frumoase avioane. Participanţii trebuie să achite o taxă de 10 lei, apoi primesc o foaie de hârtie, pe care îşi trec numele, numărul de telefon şi numărul de concurs. Din aceste hârtii concurenții vor construi avioane, pe care trebuie să le arunce cât de departe posibil. Primele patru care parcurg cea mai mare distanţă vor fi declarate câştigătoare. Premiul cel mare include un voucher pentru un weekend cu rulota, iar printre celelalte premii se numără o bicicletă, o plimbare cu parapanta şi un tort. .

Toate donaţiile adunate vor fi direcţionate către susţinerea cluburilor de robotică Kronbot, de la Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil”, şi RoboAS al Colegiului Naţional „Andrei Şaguna”.

Evenimentul va include şi workshop-uri susţinute de echipele de robotică, demonstraţii cu roboţi, competiţii între cluburile participante, mâncare şi băuturi disponibile la standurile sponsorilor şi alte activităţi distractive pentru întreaga familie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button